חביתת עשבי תיבול וברי
חביתת עשבי תיבול וברי היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצים, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: חביתת מורל, חזיר וברי, חביתת כרישה וברי, ו חביתת ברי פטריות ומסגיר.
הוראות
מערבבים את הביצים, בזיליקום, פטרוזיליה, טימין, חלב, מלח ופלפל בקערת ערבוב.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני. (מחבת צריך להיות חם לפני לשפוך בתערובת ביצה.) כאשר מחבת חם, לרסס עם תרסיס בישול nonstick.
יוצקים תערובת ביצה למחבת ולאפשר לו לבשל, בלי לערבב, עד ביצה כמעט להגדיר.
מניחים פרוסות גבינה במרכז הביצה; מקפלים את הצדדים של החביתה כדי לכסות גבינה. מחבת כיסוי; להמשיך לבשל 1 עד 2 דקות נוספות או עד גבינה מותכת.