קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביתת צדפות טייוואנית

חביתת צדפות טייוואנית
חביתת צדפות טייוואנית היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לך דבק מיסו, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), חביתת צדפות מטוגנות, ו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקטשופ, חומץ, סוכר, רוטב סויה, וממרח מיסו בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות. בקערה נפרדת, להקציף יחד קורנפלור עם 1/2 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
מיסומיסו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקציפים תערובת קורנפלור לתוך תערובת קטשופ ומבשלים, ערבוב, עד מבעבע מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר מהחום והנח בצד.
1
מערבבים ביצים, מלח ופלפל לבן בקערה בינונית ומקציפים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים עמילן בטטה ו 1/4 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר בקערה קטנה ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחממים את השמן במחבת בינונית ללא מקל מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, דוחפים את הקצוות מדי פעם ומוטים את המחבת כדי לתת לביצים גולמיות לרוץ מתחת לחביתה, ממשיכים לבשל עד שרוב הביצים מבושלות אבל המשטח העליון עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים שוב את תערובת עמילן הבטטה ושופכים אותה על הביצים, נותנים לה לרוץ על פני השטח ולשפוך מעט על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מניחים את הבצל הירוק וירקות סלרי על גבי חביתה. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת בקצרה כדי לאפשר את הירוקים לנבול מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שחרר את החביתה על ידי חיטוט בצדדים שלה ונותן לו שייק כדי להבטיח שהוא נע בקלות. בזהירות להפוך חביתה באמצעות שתי מריות או על ידי דחיפת המחבת קדימה ומטלטל אותו בחזרה. מבשלים בצד השני עד הביצים להגדיר, רק כמה שניות. הפוך את החביתה על צלחת הגשה. מצקת את הרוטב בנדיבות על זה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'