חביתת צדפות טייוואנית היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. אם יש לך דבק מיסו, מים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), חביתת צדפות מטוגנות, ו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקטשופ, חומץ, סוכר, רוטב סויה, וממרח מיסו בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 2 דקות. בקערה נפרדת, להקציף יחד קורנפלור עם 1/2 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מיסו
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים תערובת קורנפלור לתוך תערובת קטשופ ומבשלים, ערבוב, עד מבעבע מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
הסר מהחום והנח בצד.
1
מערבבים ביצים, מלח ופלפל לבן בקערה בינונית ומקציפים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים עמילן בטטה ו 1/4 כוס קר או מים בטמפרטורת החדר בקערה קטנה ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את השמן במחבת בינונית ללא מקל מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, דוחפים את הקצוות מדי פעם ומוטים את המחבת כדי לתת לביצים גולמיות לרוץ מתחת לחביתה, ממשיכים לבשל עד שרוב הביצים מבושלות אבל המשטח העליון עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים שוב את תערובת עמילן הבטטה ושופכים אותה על הביצים, נותנים לה לרוץ על פני השטח ולשפוך מעט על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מניחים את הבצל הירוק וירקות סלרי על גבי חביתה. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת בקצרה כדי לאפשר את הירוקים לנבול מעט, על 1 דקה.
שחרר את החביתה על ידי חיטוט בצדדים שלה ונותן לו שייק כדי להבטיח שהוא נע בקלות. בזהירות להפוך חביתה באמצעות שתי מריות או על ידי דחיפת המחבת קדימה ומטלטל אותו בחזרה. מבשלים בצד השני עד הביצים להגדיר, רק כמה שניות. הפוך את החביתה על צלחת הגשה. מצקת את הרוטב בנדיבות על זה, ומגישים מיד.