חזה בקר מעושן של טוני
המתכון של טוני בשר בקר מעושן מוכן בסביבות 19 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. אם יש לך אבקת בצל, פלפל, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה משלבים את כל המרכיבים היבשים ומתמזגים היטב.
לקצץ את חזה הבקר, עוזב על 1/4 אינץ ' של שומן. עונת בריסקט עם כ 1/4 כוס של לשפשף (ראה הערה של קוק).
תן לבריסקט להתבשל בין לילה במקרר.
מחממים את הגריל שלך ל 250 מעלות F באמצעות פחם היקורי.
באמצעות חום עקיף, לבשל את חזה הבקר במשך 3 1/2 שעות להעיף. לבשל עוד 3 1/2 שעות, בישול בסך הכל 7 שעות. (כ -1 1/2 שעות לקילו.) בריסקט צריך לבשל לטמפרטורה פנימית של 185 מעלות F.
לנוח 10 דקות על קרש חיתוך לפני חיתוך. פרוס חזה בקר כנגד התבואה.