תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו קלוי עם מלית לחם תירס מרווה ורוטב ברנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא לחם תירס, שמנת כבדה, דמי-גלייס עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות ו-55 דקות. נסו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו חזה הודו בסגנון טוסקני עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218° וגריז 9-על ידי 13 אינץ מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים בצל, סלרי, שום, אגוז מוסקט, פלפל, עלה דפנה, ו sauté עד ירקות לרכך, 5 עד 6 דקות. מערבבים מרווה ומבשלים 30 שניות יותר. מערבבים במלאי ומבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
לשים לחם תירס בקערה גדולה ויוצקים ירקות מעל. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים ביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
לשטוף חצאי השד להתייבש לטפוח. מתבלים בנדיבות עם מלח ים כשר או גס ופלפל טחון טרי, ומשפשפים בכל מקום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
סטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מילוי תל במרכז מחבת צלייה ולסדר טורקיה על גבי, לוודא חצאי השד אינם נוגעים. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טורקיה (לא לגעת עצם) רושם 77° ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
1
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לשלב דמי-גלייס, 1/2 כוס מים, וברנדי. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בחמאה, להפחית את החום, ומבשלים חשופים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 1 דקה. מוסיפים שמנת ועונה עם פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מגישים חם, מעל טורקיה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
זה הכי קל ומהיר לבקש מהקצב שלך לפצל את שד תרנגול ההודו לחצי בשבילך. אבל זה יכול להיעשות גם בבית: להשתמש בסכין כבד, חד ולא לפחד להכות את השד על עצם הבריח כמה פעמים עד שהוא מתפרק. חיתוך העור לאורך עצם החזה לפני שתתחיל חיתוך הוא גם מועיל.* אם לחם התירס שלך אינו מעופש, פרוסים על תבנית אפייה בתנור 93° עד שהם מרגישים יבשים ומתפוררים. (תלוי כמה לח הוא כיכר, זה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה.) ואז להתפורר פרוסות. כל שאריות לחם מעופש-לחמניות, פוקצ ' ה, אפילו בייגלים—ניתן להחליף את לחם התירס.- ברוטב, בורבון, ויסקי, יין, פורט, או ורמוט יכול לשמש במקום ברנדי.