חזה עגל ממולא
חזה עגל ממולא יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, שן שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו חזה עגל ממולא צלוי, מצות-חזה ממולא של עגל, ו צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
קוביות לחם טוסט על תבנית אפייה עד יבש ומתחיל חום על הקצוות, על 15 דקות. תשאירי את התנור דולק.)
מבשלים סלרי, בצל, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ב 2 כפות חמאה ב מחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 3 דקות.
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת ניקה על חום גבוה עד קצף שוככת, ואז כבדי sauté עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית עד הקצוות הם השחמה אבל כבדים עדיין ורוד בפנים, על 3 דקות.
העברה ללוח חיתוך מגניב לחלוטין, ואז לחתוך כבדים לקוביות 1/4 אינץ'.
לטאטא יחד ביצים וחלב בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים לחם, תערובת ירקות, כבדים, שמיר, 1/4 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הלחם ספג נוזל, על 10 דקות.
לקצץ כמה שיותר עודף שומן מן העגל, ואז להניח בשר על משטח עבודה. החל במרכז הקצה העבה ביותר של חזה עגל, הכנס סכין גדול אופקית למרכז עגל וחתוך כיס באופן שווה ככל האפשר, והשאיר גבול 1 אינץ ' על 3 צדדים. כיס פתוח ומפזרים בפנים עם 1/4 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. מלא כיס עם מלית כיסוי פתיחה עם פרוסות בייקון. לשפשף מחוץ עגל עם שמן ומפזרים 1/2 כפית מלח הנותרים 1/4 כפית פלפל.
מעבירים עגל למחבת קלייה קטנה.
מוסיפים מלאי למחבת, ואז מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ועגל צלוי 1/2 שעות.
הסר רדיד בשר עגל בוסט עם מלאי, ואז צלי, חשוף, עד משחימים היטב מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך מלית רושמי 88°, על 1 שעה יותר.
להעביר עגל למגש ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 20 דקות לפני חיתוך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.