חזה עוף מוקפץ עם רוטב אגוזים שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף מוקפץ עם רוטב אגוז שמנת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, עלי פטרוזיליה שטוחים, לחם בן יום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזה עוף מוקפץ עם רוטב צ'ייב שמנת, חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי, ו חזה עוף קל עם רוטב פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך את הקרום מלחם. קוצצים לחם; לשלב לחם ומרק בקערה קטנה.
מערבבים לחם תערובת, אגוזי מלך, עלי פטרוזיליה, מיץ, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפל אדום, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מפזרים עוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 7 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוסיפים תערובת מרק עוף למחבת; מבשלים עד חם מעט מעובה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
כדי לשרת, מקום 1 כוס תרד על כל אחד 6 צלחות.
מניחים 1 חזה עוף חצי על כל מנה; העליון כל אחד עם כ 2 1/2 כפות רוטב.
מפזרים 1 כפית פטרוזיליה קצוצה על כל מנה.