חזה עוף ממולא בסרטן מרסלה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 347 קלוריות, 49 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, מלח, בשר סרטנים גושי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63%, שהוא מוצק. חזה עוף ממולא בסרטן, חזה עוף ממולא בסרטן אלגנטי וחזה עוף מרסלה לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בסיר קטן ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה 2 כפיות קמח, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את הסרטן, הפטריות וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סרטן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי. מעל כל חתיכה 3 כפות תערובת סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סרטן
3
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; קשירה עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
בקערה רדודה מערבבים את הפפריקה ואת יתרת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים לחמניות עוף, אחת בכל פעם, והופכים לציפוי. במחבת גדולה משחימים עוף בשארית החמאה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף יין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את העוף ושומרים חם. בקערה קטנה מערבבים קמח וחמין; מערבבים פנימה מים עד לתערובת אחידה. מערבבים לתוך מיצי בישול. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.