תפוחים אפויים עם נענע
תפוחים אפויים עם נענע נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, תפוחים טעימים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים צלויים במרינדה עם נענע, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
תפוחים הליבה לקלף את רצועת 1 אינץ סביב החור על גבי כל תפוח.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה רדודה.
מערבבים צימוקים, סוכר חום ועלי נענע. ממלאים תפוחים בתערובת הצימוקים. למעלה מילוי צימוקים בכל תפוח עם 1 כפית חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות, עד שהתפוחים רכים.