קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות14
ציון בריאות45
מגזין

חזיר אפוי ותפוחים

חזיר אפוי ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Herbed חזיר ותפוחים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 346 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם בצל, סירופ מייפל אמיתי, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו חזיר אפוי ותפוחים, צלעות חזיר עם תפוחים, ו פילה חזיר פילה עם תפוחים ורוטב סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המרווה, קורנית, רוזמרין, מרז ' ורם, מלח ופלפל. לשפשף על צלי. מכסים, ומקררים צלי במשך 6 עד 8 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
3
מניחים צלי במחבת צלייה רדודה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 עד 1 1/2 שעות.
4
מסננים שומן.
5
בקערה בינונית, מערבבים תפוחים ובצל עם סוכר חום. כף סביב צלי, ולהמשיך לבשל במשך 1 שעה יותר, או עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את הצלי, תפוחים ובצל למגש הגשה, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
7
כדי להפוך את הרוטב, לרפרף שומן עודף מיצי בשר.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים טפטוף למחבת כבדה בינונית. מערבבים במיץ תפוחים וסירופ. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד נוזל כבר מופחת בחצי, על 1 כוס. פורסים את הצלי, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך