קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

חזיר וביצה לו מיין

חזיר וביצה לו מיין
בשר חזיר וביצה לו מיין לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 445 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 2.82$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם אטריות לו מיין, ג'ינג'ר, רוטב צדפות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. מתכונים דומים: ביצה וחזיר לו מיין , חזיר וביצה לו מיין , וחזיר וביצה לו מיין .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים 3 כפות ממי הבישול, ואז מסננים את האטריות ושוטפים במים קרים. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה ורוטב הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שמים את החזיר בקערה אחרת ומערבבים עם 1 כף מתערובת רוטב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים 1/2 כף שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הביצים; מבשלים, ללא ערבוב, עד להתייצבות, דקה אחת. הופכים ומבשלים 30 שניות, ואז מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מחממים את 2 כפות השמן הצמחי הנותרות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את החזיר ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה אך לא מבושל לחלוטין, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מעבירים לצלחת.
9
מוסיפים למחבת את הבצלים, הג'ינג'ר והשום ומטגנים תוך ערבוב 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את סלאו הברוקולי והפלפל ומטגנים תוך ערבוב 4 דקות נוספות. מחזירים את החזיר למחבת ומוסיפים את האטריות, את מי הבישול השמורים ואת תערובת רוטב הסויה שנותרה. מטגנים תוך ערבוב עד שהחזיר מוכן, כ-2 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
סלט ברוקוליסלט ברוקולי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
צילום מאת אנטוניס אכילאוס