קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה
מילאנו חזיר עם סלט סתיו חם וביצה עלומה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, בצל, רדיצ'יו טרוויסאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם חזיר מילאנו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס חם באורגון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הגדר הליך לחם סטנדרטי על ידי הנחת הקמח, 2 ביצים טרופות עם 1 כף מים, ופנקו מעורבב עם 1/4 כוס פרמזן מגוררת במיכלים שטוחים רחבים נפרדים. מתבלים את החזיר, בנדיבות, במלח משני הצדדים. בעזרת יד 1 למרכיבים רטובים וביד השנייה לחומרים יבשים, מצפים את הבשר בקמח, אחר כך את הביצים, ואז את פירורי הלחם, לוחצים את הפנקו על החזיר כדי להידבק. מניחים בצד עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מרפדים נייר אפייה בנייר סילפט או קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים כף מהפרמזן המגורד לעיגול דק בקוטר של כ -3 סנטימטרים ליצירת פריקו. חזור על 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בסיר גדול על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 2 עד 3 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים את החומץ הלבן ומנמיכים את האש כדי להביא את המים לרתיחה חשופה. סדקו בזהירות את 4 הביצים הנותרות למים ובשלו עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין רך, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
9
מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן בקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. שמור את המים על האש כדי לחמם את הביצים כשאתה מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
במחבת גדולה על אש בינונית מוסיפים שמן זית עד שהוא בעומק של 1/2 אינץ'. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה את קצה החזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן הוא חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה להוסיף בעדינות את הבשר. אין להצטופף במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם חזיר שמנוני, ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר חום זהוב להפליא מכל צד ומבושל, מוציאים מהתבנית ומכתימים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים מלח ומכניסים אותם לתנור חם על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
במחבת גדולה נוספת על אש בינונית - גבוהה יוצקים שכבה דקה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הבצל וקורט פתיתי פלפל אדום, מתבלים במלח ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, כ -3 עד 4 דקות. אם התבנית נראית יבשה הוסיפו עוד כמה טיפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את הארוגולה, הרדיצ ' יו וחומץ היין האדום. זורקים לשילוב ומוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
כשאתם מוכנים להגשה, הוציאו את הביצים העלומות מאמבט הקרח והחזירו אותן למים החמים. מסדרים חתיכת חזיר במרכז כל צלחת הגשה ומעליהם מעט מהסלט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
17
מוציאים כל ביצה מהמים החמים ומייבשים. מניחים אותו על הסלט ומפזרים כמה פתיתי פלפל אדום. מוציאים בזהירות פריקו מנייר האפייה ומניחים אותו ליד הביצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
18
מפזרים מעט פרמזן נוסף מסביב ומזלפים מעט שמן זית. אתה רוק!
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן