קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות9
ציון בריאות76
מגזין

חזיר עשב ותפוחי אדמה

חזיר עשב ותפוחי אדמה
בשר חזיר ותפוחי אדמה עם עשבי תיבול יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ושלמים שחיפשתם. תמורת 2.33$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 9. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 38 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 364 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו צלי חלצי חזיר, מיורן, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה אדיר. בשר חזיר ותפוחי אדמה עשבים , חזיר ותפוחי אדמה עשבים ותפוחי אדמה עשבים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את הרוזמרין, המיורן, השום, המרווה, 3 כפיות שמן, מלח ופלפל. לשפשף צלי עם 2 כפות תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בתנור הולנדי בחום בינוני-גבוה, צולים בשמן הנותר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מניחים בתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. לזרוק תפוחי אדמה עם תערובת עשבי תיבול שנותרה; לסדר סביב צלי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 1 עד 1-1/4 שעה או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.