לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו חזיר פפריקה עם כופתאות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 450 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, חום חשיש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 57%. מתכונים דומים: פפריקה עוף עם כופתאות תוצרת בית, פפריקה עוף עם כופתאות תוצרת בית, ו חזיר פפריקה.
הוראות
1
שלב קמח ומלח;מעיל חזיר. הניחו את תערובת הקמח שנותרה בצד. במחבת גדולה על אש בינונית, חזיר חום בשמן במשך 8 דקות לכל צד.
קולים בצל בטפטופי מחבת למשך 2 דקות. מערבבים פנימה תערובת קמח שמורה. מערבבים בהדרגה מים, חמין ופפריקה; מביאים לרתיחה. מחזירים חזיר למחבת. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהחזיר רך.
בקערה גדולה שלבו חום חשיש, ביצים, פטרוזיליה ומלח. מערבבים פנימה קמח ואבקת אפייה עד שהתערובת יוצרת בצק רך. הופכים בצק על משטח מקומח. בידיים מקומחות מעצבים בצק ל-1-3 / 4 אינץ'. כדורים; טיפה בעדינות לתוך מים רותחים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-18 דקות או עד שהכופתאות רכות אך יציבות.