קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות37
מגזין

חזיר צלוי פטל זיפי

חזיר צלוי פטל זיפי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את חזיר צלוי פטל זיפי. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 2.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -30 גרם חלבון , 6 גרם שומן , וסך הכל 258 קלוריות . אם יש לכם בצל, מרווה, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 19 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון כפית של 88% , המנה הזו מדהימה. קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , צלי חזיר שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד מבושל וקרם מלפפון מקרר , וצלי נתח חזיר עסיסי ורך דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה עם ציפוי נון-סטיק, מטגנים את הקציצות מכל הצדדים ב-3 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
במעבד מזון, ערבבו את הרוזמרין, המרווה, הטימין, השום, המלח, הפלפל והשמן הנותר; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה. שפכו את הבצק על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את הפטל, הסוכר, החומץ, פלפלי הצ'יפוטלה והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ל-2 כוסות. מסננים את הרוטב דרך מסננת; מסירים את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מרחו 2 כפות רוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
אופים 5-15 דקות נוספות או עד שמדחום בשר יראה 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
10
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
11
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות