קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית

חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית
מתכון חזיר קלאסי Gyoza מ ' בישול נשמה יפנית יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 2 שעות. מתאבן זה יש 45 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 50 . לך לחנות ותביא עורות גיוזה עגולים, חזיר טחון, כרוב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Kamo Nanban Soba From ' Japanese Soul Cooking (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המילוי, מוסיפים את הכרוב ו 1/2 כפית מלח לקערה גדולה ומערבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לכרוב לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. כאשר הוא מוכן, להעביר את הכרוב מגבת מטבח נקייה או בכותנה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
3
מגלגלים את הבד ומוציאים את הנוזל מהכרוב, כאילו אתה סוחט מגבת רטובה. זהו צעד מפתח כך גיוזה לא הופך מימי. לסחוט כמה שיותר נוזלים מהכרוב ככל האפשר. לעשות את זה בקבוצות אם זה קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מוסיפים את הכרוב סחוט, נירה, שום, זנגביל, חזיר, רוטב סויה, 2 כפות של שמן שומשום, פלפל שחור, מלח, סוכר, ו katakuriko לקערה גדולה. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החומרים יחד במשך כ 2 דקות. מחית ומעוך את התערובת יחד, לוחץ אותו דרך האצבעות שלך, כך שהוא הופך למילוי דביק שיחזיק יחד כאשר אתה כפית אותו לתוך עור הכופתה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להפוך את הכופתאות, להכין מגש על ידי בעדינות לאבק אותו עם katakuriko.
6
מניחים עור גיוזה בכף יד אחת עם הצד המשוריין למטה. (עורות נמכרים עם צד אחד מקומח.) לטבול אצבע katakuriko מעורבב עם מים חמים להרטיב את כל קצה העור. תערובת עמילן מים זו היא "דבק" שיחזיק את העור סגור.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים על 1 כף המילוי למרכז העור. השתמש באצבעות המדדים ובאגודלים של שתי הידיים כדי לקפל את העור ולצבוט אותו יחד.
8
מניחים את הגיוסה הושלמה על המגש, לקפל את הצד. חזור עד שתשתמש בכל המילוי.
9
כדי להכין את רוטב הטבילה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, ו rayu. שיעור קלאסי הוא 4 חלקים רוטב סויה 2 חלקים חומץ עד 1 חלק rayu. תתרגל לטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
יוצקים את רוטב הטבילה לתוך קערות קטנות הפרט ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כדי לבשל את הגיוסה, מחממים מחבת לא דביקה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה במשך כ 5 דקות. (אנחנו אוהבים להשתמש במחבת בקוטר 12 אינץ ' עם כיסוי כדי להכין גיוזה.) כאשר המחבת חמה, להוסיף 1 כף שולחן של שמן שומשום, לוודא את כל השטח מצופה (אתה יכול להשתמש מגבת נייר צמר גפן כדי להפיץ את השמן בזהירות). התחל להוסיף את הגיוסה, אחד בכל פעם, בשורות מסודרות, עם צד התפר למעלה. מחבת בגודל 12 אינץ ' תחזיק בערך 20 גיוזה. לאחר כל הגיוסה מתווספים, מטגנים אותם במשך כ -10 שניות. עכשיו במהירות לשפוך במים מעל גיוזה ולכסות את המחבת בחוזקה. מבשלים מעל חום גבוה במשך כ 4 דקות. לחשוף את המחבת; לא צריך להיות מעט או לא נותרו מים. מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
טפטף את הנותרים 1 כף שמן שומשום על הגיוסה ומבשלים עוד 1 דקה, במשך כ 6 דקות זמן בישול כולל. הגיוזה צריך להיראות מבריק עם עורות מבושל דרך. כבה את החום והשתמש במרית דגים דקה כדי להעביר את הגיוזה לצלחת הגשה, הפעם עם צד התפר למטה (אתה רוצה להראות את הישבנים הפריכים להפליא, משחימים של הכופתאות).
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מגישים את הכופתאות מהביל חם, עם רוטב טבילה בצד. טבול ברוטב לאכול.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
14
כבה את החום והשתמש במרית דגים דקה כדי להעביר את הגיוזה לצלחת הגשה, הפעם עם צד התפר למטה (אתה רוצה להראות את הישבנים הפריכים להפליא, משחימים של הכופתאות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
מגישים את הכופתאות מהביל חם, עם רוטב טבילה בצד. טבול ברוטב לאכול.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה