קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי גרנולה חמאת בוטנים

חטיפי גרנולה חמאת בוטנים
חמאת בוטנים גרנולה ברים נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 133 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, ו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תרסיס 7 על ידי 10 3/4 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 6 על 18 אינץ ' במחבת, המאפשרת לנייר העודף להיתלות מעל הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, הכה את הלבן ביצה עד מקציף. מערבבים בחמאת בוטנים, סוכר חום, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים חמאה מומסת, שיבולת שועל ושקדים. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
באמצעות מרית גומי, להפיץ תערובת לתוך תבנית אפייה מוכן, לחיצה קלה כדי ליצור שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים עד קצה התערובת מתחיל חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ ' ומגישים.
11
* הערה של קוק: כדי טוסט שקדים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות עד השחמה קלה, על 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות