חטיפי הלימון של נילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים הסיד של נילי. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: צלעות ברביקיו רטובות של נילי, רוטב ברביקיו של נילי, ו נילי-טיני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 על ידי 13 אינץ עוגה מחבת עם תרסיס nonstick.
כדי להפוך את הקרום, לשלב את החמאה וסוכר קונדיטורים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הכה על מהירות בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות, עד אור ורך.
מוסיפים את הקמח והמלח, ומערבבים עוד דקה עד לשלב טוב.
מעבירים את הבצק למחבת המוכנה, ומטפחים לעובי אחיד על תחתית המחבת.
אופים את הקרום במשך 20 עד 25 דקות, עד זהוב קלות.
הסר מהתנור, ומבשל על מדף אפייה.
כדי להפוך את ציפוי, לטאטא יחד את הביצים וסוכר בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הקמח, ומקציפים עד רק בשילוב, ואז להקציף את מיץ הסיד ואת ההתלהבות.
יוצקים את ציפוי הסיד על קרום מקורר, ואז אופים במשך 25 דקות נוספות, או עד המילוי מוגדר.
אפשר לסורגים להתקרר לחלוטין. אבק בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים לחתוך לריבועים.