קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

חלצי חזיר בזכוכית מייפל

חלצי חזיר בזכוכית מייפל
את המתכון של חלצי חזיר מזוגגים מייפל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-10 דקות . מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.65 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 396 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך סוכר חום, סירופ פנקייק, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חלצי חזיר מזוגגים במייפל , צלעות חזיר מזוגגות עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , ואת חלצית חזיר מזוגגת בדבש .

הוראות

1
מניחים את הצלי לתוך שקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה מערבבים יחד את החמאה המומסת, החומץ, סירופ הפנקייק, עמילן התירס והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שולחןסירופ שולחן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים לתוך השקית עם הצלי. אוטמים, והופכים לציפוי. מקררים לשעתיים.
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את הצלי לתבנית צלייה או לתנור הולנדי גדול, ויוצקים עליו את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מכסים וצולים במשך שעה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מסירים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהחלק העליון משחים והטמפרטורה הפנימית היא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. הטמפרטורה הפנימית צריכה לעלות ב-10 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה