קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום

חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום
חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 184 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם גסים, חרדל דיז'ון, חרדל גרגירי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 13 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו חלצי חזיר עשבי תיבול קלויים עם נבטי בריסל, שומר, תפוחים ו, נבטי בריסל עם בייקון, שום ושאלוט, ו נבטי בריסל עם שאלוט, שום ועגבניות מיובשות " בא (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בקערה בינונית מקציפים יחד את חרדל הדיז ' ון, החרדל הגרגרי, הגרידה והמיץ מאחד הלימונים, היין הלבן, הטימין הטרי והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את ירך חזיר ישירות לתוך התערובת, להחליק אותו על הבשר כמו להדביק. מקררים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, הסר את המחבת מהאש הישירה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים את חלצי החזיר מהקערה ומשאירים אחריהם עודף תערובת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שמרו את תערובת החרדל. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ומניחים בזהירות את חלצי החזיר בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
9
מחזירים את המחבת לאש ומשחימים את החזיר, מבלי להזיז אותו, למשך 3 דקות. השתמש בזוג מלקחיים למטבח (או בשתי כפות גדולות) כדי לסובב בעדינות (אך בתקיפות) את החזיר סיבוב 1/4 בשמן. חזור על תהליך זה הופך את החזיר כל 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בינתיים זורקים את שיני השום, נבטי הבריסל ושאלוט בקערה עם יתרת שמן הזית והיין הלבן. מתבלים במלח ופתיתי הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מניחים את הירקות באופן שווה בתחתית תבנית הצלייה. כשהחזיר שחום מכל הצדדים, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים אותו על רשת בתבנית הצלייה. דאגו לפזר את הירקות כדי שהחום בתנור יוכל להסתובב סביב החזיר ומתחת לו בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
יוצקים את כל המרינדה שנותרה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
מניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור ומבשלים 35 עד 45 דקות. בדוק את הטמפרטורה במרכז החלציים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אם תת-מבושל, מבשלים 5 עד 10 דקות נוספות ובודקים שוב.
3
מוציאים את החזיר מהתבנית ומאפשרים לו "לנוח" למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הניחו את תבנית הצלייה על גבי הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
שמים את האש נמוכה ומוסיפים את חומץ השרי ואת גרידת הלימון והמיץ הנותרים. מערבבים לתערובת עם הירקות. טועמים לתיבול ואז מפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מניחים את החזיר במרכז מגש (פרוס או שלם) וכף מעל את הירקות וכל נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)