חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בטרסקוץ', מרשמלו פלאף ואגוזי מקדמיה או סנדה בוטנים ספרדית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3427 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -187 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פולי וניל, וניל, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה, מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים , מרשמלו פלאף וסנדאי חמאה של ג'ינה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו. מגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
שמים את הזרעים, חצאי התרמילים, שמנת החלב ו-1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני עם תחתית כבדה. מביאים רק לנקודת הרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את 3/4 כוס הסוכר החום הנותרים, החלמונים ותמצית הווניל ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מטפטפים לתוכם את תערובת השמנת החמה כך שיתחממו בהדרגה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב בכף עץ. הקפידו לגרד כל הזמן את הכף על תחתית התבנית כדי שהקרם לא ייחרך. הרפרפת עשויה כשהיא הסמיכה מעט ויכולה לצפות את החלק האחורי של הכף בצורה אחידה. לא לתת לזה להגיע לרתיחה. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה. לוחצים על כל הנוזלים בפולי הווניל ומקננים את המיכל המחזיק את הרפרפת בקערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מעבירים את הקצפת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
6
שמים את הגלידה המוגמרת בכלי אחסון ומקפיאים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1
בסיר קטן מצויד במדחום ממתקים, מביאים את המים, סירופ התירס, 3/4 כוס הסוכר ופולי הוניל ל-246 מעלות F. בינתיים, בקערת ערבוב נקייה לחלוטין ויבשה של מערבל חשמלי מצויד במטרפה. המצורף, מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת הטרטר עד לקבלת קרם וקצף, כ-2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים את כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ-2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מטפטפים בזהירות את הסירופ החם. מעבירים את המיקסר לרמה גבוהה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה, אוורירית ופשוט חמימה, כ-7 דקות. מנמיכים את המיקסר לנמוך וטורפים פנימה את זרעי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מביאים לרתיחה סוכר, חמאה ופולי וניל בסיר בינוני על אש גבוהה, תוך טריפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הסקוטש, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה את המלח והשמנת החמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מביאים לרתיחה שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח וחצי מהשוקולד בסיר כבד של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש מתונה, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים חמאה, וניל ושארית השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
מגישים חם.
1
הכניסו כמה כדורי גלידה לכל אחת מ-4 מנות סנדי. למעלה עם פרך ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2
מקשטים באגוזים ולפתן דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
Compote
אפיית תלתלי שוקולד
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
בסיר מערבבים סוכר, דובדבנים ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדובדבנים מתחילים להתפרק, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; לְהַזמִין. מבשלים את נוזלי הבישול עד לצמצום וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מסירים מהאש, מוסיפים את הקירש ומדליקים בגפרור מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. מחזירים את הדובדבנים למחבת ומחממים קצרות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
קירשה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סאנדאי עובד ממש טוב עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.