חמאה, פלאף מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו בטרסקוץ', מרשמלו פלאף ואגוזי מקדמיה או סנדה בוטנים ספרדית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 3427 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -187 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-8 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פולי וניל, וניל, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . זהו מתכון יקר לחובבי האוכל האירופי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה, מרשמלו ואגוזי מקדמיה או סנדאי בוטנים ספרדיים , מרשמלו פלאף וסנדאי חמאה של ג'ינה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו. מגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
שמים את הזרעים, חצאי התרמילים, שמנת החלב ו-1/4 כוס הסוכר החום בסיר בינוני עם תחתית כבדה. מביאים רק לנקודת הרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
עגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את 3/4 כוס הסוכר החום הנותרים, החלמונים ותמצית הווניל ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה. תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מטפטפים לתוכם את תערובת השמנת החמה כך שיתחממו בהדרגה. מחזירים הכל לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב בכף עץ. הקפידו לגרד כל הזמן את הכף על תחתית התבנית כדי שהקרם לא ייחרך. הרפרפת עשויה כשהיא הסמיכה מעט ויכולה לצפות את החלק האחורי של הכף בצורה אחידה. לא לתת לזה להגיע לרתיחה. מסננים את הרפרפת דרך מסננת דקה. לוחצים על כל הנוזלים בפולי הווניל ומקננים את המיכל המחזיק את הרפרפת בקערה גדולה של קרח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חבילת Milk Duds
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לא
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מניחים להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
5
מעבירים את הקצפת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
6
שמים את הגלידה המוגמרת בכלי אחסון ומקפיאים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככת
1
בסיר קטן מצויד במדחום ממתקים, מביאים את המים, סירופ התירס, 3/4 כוס הסוכר ופולי הוניל ל-246 מעלות F. בינתיים, בקערת ערבוב נקייה לחלוטין ויבשה של מערבל חשמלי מצויד במטרפה. המצורף, מקציפים את החלבונים, המלח ושמנת הטרטר עד לקבלת קרם וקצף, כ-2 דקות. עדיין מקציפים, מפזרים את כף הסוכר הנותרת וממשיכים להקציף עד שהחלבונים מחזיקים פסגות רכות מאוד, כ-2 דקות. תוך כדי ערבוב במהירות איטית, מטפטפים בזהירות את הסירופ החם. מעבירים את המיקסר לרמה גבוהה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה, אוורירית ופשוט חמימה, כ-7 דקות. מנמיכים את המיקסר לנמוך וטורפים פנימה את זרעי הווניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
סוכריות פרוסות Necco
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מביאים לרתיחה סוכר, חמאה ופולי וניל בסיר בינוני על אש גבוהה, תוך טריפה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את הסקוטש, מחזירים את המחבת לאש ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מסירים מהאש וטורפים פנימה את המלח והשמנת החמה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מביאים לרתיחה שמנת, סירופ תירס, סוכר, קקאו, מלח וחצי מהשוקולד בסיר כבד של 1 עד 1 1/2 ליטר על אש מתונה, תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס. מנמיכים את האש ומבשלים ברתיחה נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ליקר אגוזי לוז
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים חמאה, וניל ושארית השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מגישים חם.
1
הכניסו כמה כדורי גלידה לכל אחת מ-4 מנות סנדי. למעלה עם פרך ורטבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככת
2
מקשטים באגוזים ולפתן דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
Compote
קילו חצאי פקאן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
בסיר מערבבים סוכר, דובדבנים ו-1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדובדבנים מתחילים להתפרק, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; לְהַזמִין. מבשלים את נוזלי הבישול עד לצמצום וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מסירים מהאש, מוסיפים את הקירש ומדליקים בגפרור מטבח ארוך עד שהלהבות שוככות. מחזירים את הדובדבנים למחבת ומחממים קצרות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאן
קירשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
סאנדאי עובד ממש טוב עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.