חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים סיר דה קרם עם התאבדות יין אדום. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, יין, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים סירי דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את אמבט המים: מחממים את התנור ל 300° F ולקחת שנייה להכין את אמבט המים: להגדיר סיר גדול של מים על התנור לרתיחה. כשזה מגיע לרתיחה, לכבות את החום ולתת לו לשבת עד הצורך. מסדרים 6 ramekins גדול (גודל 6 אונקיה) בתבנית אפייה עם צדדים גבוהים. אני משתמש 9x13" בראוני פאן. תניח בצד. יש גם חתיכה גדולה של רדיד עומד ליד.
הפוך את פודינג חמאת בוטנים: בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאת בוטנים, ושוקולד. להפוך את החום בינוני לטאטא מעת לעת עד חם וגם חמאת בוטנים ושוקולד נמסו לחלוטין לתוך החלב. בינתיים, לשלב חלמונים ביצה, סוכר, דבש, ומלח בקערה גדולה, לטאטא לשלב. כאשר תערובת חמאת הבוטנים מתחילה קיטור ואולי בועה, לטאטא מצקת לתוך הביצים. מזג עוד שתי מצקות של חלב חם, whisking כל הזמן.
לטאטא תערובת ביצה חמה לתוך הסיר של חלב / שמנת. הפעל חום נמוך בינוני ומבשל, באמצעות מרית גומי עמיד בחום לערבב כל הזמן, עד התערובת רושמת 140° על מדחום ממתקים. (או, עד חם למגע, אם חסר לך מדחום.) מתח דרך מסננת תלוי מעל קערה בינונית. חלק את התערובת באופן שווה בין ramekins (כ 5 אונקיות כל) ואז למקם אותם במחבת. למלא את המחבת על 3/4 מלא עם מים חמים מוכן. מכסים את כל העניין בנייר כסף ומעבירים בזהירות רבה לתנור שחומם מראש.
אופים בין 30 ל -45 דקות, או עד רפרפת יש סט עדין. אם הם מופיעים נוזלי כאשר צחקקו, להמשיך לאפות. הרפרפות יהיו קלות, כמו ג ' לי להתנועע כאשר הם בישלו מספיק, ועור שלא ידבק לאצבע שלך כאשר נגע קלות.לפעמים, בהתבסס על נקודות חמות בתנור שלך, פודינג צריך להינצל על בסיס מקרה אחר מקרה; אל תהססו להסיר אלה שנראים לעשות, בעוד לתת לאחרים להמשיך לאפות.לאחר אפוי, לתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לעטוף פלסטיק לקרר כארבע שעות לפני צריכת. רפרפת יש חיי מדף נהדרים ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע.
הפוך את התאבדות היין האדום: בסיר רוטב קטן, להביא את היין האדום לרתיחה על אש בינונית. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל בעדינות עד היין האדום צמצם בחצי, כעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס לחלוטין.לקרר את הסירופ לטמפרטורת החדר ולאחסן, בקירור.
מגישים עם חמאת בוטנים סיר דה קרם ועוגיות חמאה קצרות, אם אתה רוצה.