קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים סיר דה קרם עם התאבדות יין אדום. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, יין, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים סירי דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את אמבט המים: מחממים את התנור ל 300° F ולקחת שנייה להכין את אמבט המים: להגדיר סיר גדול של מים על התנור לרתיחה. כשזה מגיע לרתיחה, לכבות את החום ולתת לו לשבת עד הצורך. מסדרים 6 ramekins גדול (גודל 6 אונקיה) בתבנית אפייה עם צדדים גבוהים. אני משתמש 9x13" בראוני פאן. תניח בצד. יש גם חתיכה גדולה של רדיד עומד ליד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הפוך את פודינג חמאת בוטנים: בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאת בוטנים, ושוקולד. להפוך את החום בינוני לטאטא מעת לעת עד חם וגם חמאת בוטנים ושוקולד נמסו לחלוטין לתוך החלב. בינתיים, לשלב חלמונים ביצה, סוכר, דבש, ומלח בקערה גדולה, לטאטא לשלב. כאשר תערובת חמאת הבוטנים מתחילה קיטור ואולי בועה, לטאטא מצקת לתוך הביצים. מזג עוד שתי מצקות של חלב חם, whisking כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטאטא תערובת ביצה חמה לתוך הסיר של חלב / שמנת. הפעל חום נמוך בינוני ומבשל, באמצעות מרית גומי עמיד בחום לערבב כל הזמן, עד התערובת רושמת 140° על מדחום ממתקים. (או, עד חם למגע, אם חסר לך מדחום.) מתח דרך מסננת תלוי מעל קערה בינונית. חלק את התערובת באופן שווה בין ramekins (כ 5 אונקיות כל) ואז למקם אותם במחבת. למלא את המחבת על 3/4 מלא עם מים חמים מוכן. מכסים את כל העניין בנייר כסף ומעבירים בזהירות רבה לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
אופים בין 30 ל -45 דקות, או עד רפרפת יש סט עדין. אם הם מופיעים נוזלי כאשר צחקקו, להמשיך לאפות. הרפרפות יהיו קלות, כמו ג ' לי להתנועע כאשר הם בישלו מספיק, ועור שלא ידבק לאצבע שלך כאשר נגע קלות.לפעמים, בהתבסס על נקודות חמות בתנור שלך, פודינג צריך להינצל על בסיס מקרה אחר מקרה; אל תהססו להסיר אלה שנראים לעשות, בעוד לתת לאחרים להמשיך לאפות.לאחר אפוי, לתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לעטוף פלסטיק לקרר כארבע שעות לפני צריכת. רפרפת יש חיי מדף נהדרים ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הפוך את התאבדות היין האדום: בסיר רוטב קטן, להביא את היין האדום לרתיחה על אש בינונית. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל בעדינות עד היין האדום צמצם בחצי, כעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס לחלוטין.לקרר את הסירופ לטמפרטורת החדר ולאחסן, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים עם חמאת בוטנים סיר דה קרם ועוגיות חמאה קצרות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת