קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים סיר דה קרם עם התאבדות יין אדום. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, יין, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים סירי דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את אמבט המים: מחממים את התנור ל 300° F ולקחת שנייה להכין את אמבט המים: להגדיר סיר גדול של מים על התנור לרתיחה. כשזה מגיע לרתיחה, לכבות את החום ולתת לו לשבת עד הצורך. מסדרים 6 ramekins גדול (גודל 6 אונקיה) בתבנית אפייה עם צדדים גבוהים. אני משתמש 9x13" בראוני פאן. תניח בצד. יש גם חתיכה גדולה של רדיד עומד ליד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הפוך את פודינג חמאת בוטנים: בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאת בוטנים, ושוקולד. להפוך את החום בינוני לטאטא מעת לעת עד חם וגם חמאת בוטנים ושוקולד נמסו לחלוטין לתוך החלב. בינתיים, לשלב חלמונים ביצה, סוכר, דבש, ומלח בקערה גדולה, לטאטא לשלב. כאשר תערובת חמאת הבוטנים מתחילה קיטור ואולי בועה, לטאטא מצקת לתוך הביצים. מזג עוד שתי מצקות של חלב חם, whisking כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לטאטא תערובת ביצה חמה לתוך הסיר של חלב / שמנת. הפעל חום נמוך בינוני ומבשל, באמצעות מרית גומי עמיד בחום לערבב כל הזמן, עד התערובת רושמת 140° על מדחום ממתקים. (או, עד חם למגע, אם חסר לך מדחום.) מתח דרך מסננת תלוי מעל קערה בינונית. חלק את התערובת באופן שווה בין ramekins (כ 5 אונקיות כל) ואז למקם אותם במחבת. למלא את המחבת על 3/4 מלא עם מים חמים מוכן. מכסים את כל העניין בנייר כסף ומעבירים בזהירות רבה לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
אופים בין 30 ל -45 דקות, או עד רפרפת יש סט עדין. אם הם מופיעים נוזלי כאשר צחקקו, להמשיך לאפות. הרפרפות יהיו קלות, כמו ג ' לי להתנועע כאשר הם בישלו מספיק, ועור שלא ידבק לאצבע שלך כאשר נגע קלות.לפעמים, בהתבסס על נקודות חמות בתנור שלך, פודינג צריך להינצל על בסיס מקרה אחר מקרה; אל תהססו להסיר אלה שנראים לעשות, בעוד לתת לאחרים להמשיך לאפות.לאחר אפוי, לתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לעטוף פלסטיק לקרר כארבע שעות לפני צריכת. רפרפת יש חיי מדף נהדרים ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הפוך את התאבדות היין האדום: בסיר רוטב קטן, להביא את היין האדום לרתיחה על אש בינונית. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל בעדינות עד היין האדום צמצם בחצי, כעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס לחלוטין.לקרר את הסירופ לטמפרטורת החדר ולאחסן, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים עם חמאת בוטנים סיר דה קרם ועוגיות חמאה קצרות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט