מתכון חצאית סטייק פהיטה פיתה עם Chimichurri יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 985 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך דבש, כיסים פיתות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק חצאית עם צ'ימיצ' ורי, סטייק חצאית פהיטה בגריל, ו סטייק חצאית בגריל עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את רוטב הסויה, מיץ ליים, דבש, כמון, קאיין, שום וקצת מלח ופלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הסטייק בשקית מקפיא גדולה או צלחת אפייה ושופכים את המרינדה על זה. להשרות את הסטייק לפחות 30 דקות ועד 3 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
להקציף יחד את השמן, חומץ יין אדום, מיץ ליים, שום, חלפיניו ובצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הוסף את עשבי תיבול לזרוק לשלב. להפריש עד מוכן לבנות את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מחממים מחבת גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
4
הסר את הבשר מן המרינדה, לתת כל טפטוף עודף מן הבשר כך שהוא לא רטוב יתר על המידה. גריל הבשר במשך 4 עד 6 דקות כל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
להעביר את הבשר ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בעוד הבשר נח, לזרוק את הפלפלים והבצל בקערה עם שמן ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים על הגריל ומבשלים עד שהירקות נחמדים וחרוכים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים את כיסי פיתה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
9
פרוס את סטייק החצאית נח לרצועות דקות נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.