זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך ארבעה רוטב פסטה גבינה, חלב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו חציל פרמזן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה לשלב ביצה, חלב ופלפל. בקערה אחרת מערבבים יחד פירורי קרקר, גבינת פרמזן ופתיתי פטרוזיליה יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה מיובשת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטבול פרוסות חצילים בתערובת החלב למעיל, ולאחר מכן לטבול את שני הצדדים בתערובת קרקר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לכריכה
לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מעיל קל צלחת אפייה מלבנית 2 ליטר עם ספריי בישול. סדר חצילים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
בקערה מערבבים יחד קלאסיקו® ארבעה רוטב פסטה גבינה, אורגנו ושום; יוצקים על חצילים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים, מכוסה, בתנור f 350 מעלות במשך 40 דקות או עד חציל מכרז.