טאקו טונה טרי
טאקו טונה טרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.54 דולר למנה. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם אבוקדו, טריזי ליים, ג'לאפה פלטו כבוש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: טאקו טונה טרי, טאקו טונה טרי, ו טאקו טונה טרי.
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה; מפזרים את תערובת התבלינים באופן שווה על שני צידי הטונה.
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים טונה; מבשלים 2 דקות מכל צד או עד בינוני-נדיר או עד למידת האלילות הרצויה.
חותכים טונה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
טורטיות חמות לפי הוראות החבילה. מחלקים טונה באופן שווה בין הטורטיות; מעל כל אחת 2 כפות אבוקדו, 1 כף בצל, 1 1/2 כפיות כוסברה ו -3 פרוסות ג ' לפאו. למעלה כל אחד עם 1 כפית שמנת חמוצה.
מגישים טאקו עם טריזי ליים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ורוז. יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז. יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו החתימה דריוש. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -69 דולר.
![חתימת דריוש מרלו]()
חתימת דריוש מרלו
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון וגרהם קרקר. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק