טאקו עוף אנצ'ו של בישול אור עם סלט כרוב ושמנת אבוקדו
טאקו עוף אנצ'ו של בישול אור עם סלואו כוסברה וקרם אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 492 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם כמון טחון, שמן canolan, אבוקדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טאקו עוף אנצ'ו עם סלט כרוב וכוס אבוקדו שמנת, טאקו עוף אנצ'ו עם סלט כרוב כוסברה וקרם אבוקדו, ו Spice-שפשף עוף וטאקו ירקות עם סלט כרוב וקרם צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם אבקת צ ' ילה, מלח שום, כמון. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
שלב רינד, 1 מיץ כף, והבא 3 מרכיבים (דרך אבוקדו) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
שלב הנותרים 1 כף מיץ, סלט כרוב, בצל, כוסברה, שמן, ומלח, משליך מעיל.
טורטיות חום על פי כיוונים. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל טורטיה עם כ 1 כף תערובת אבוקדו 1/4 כוס תערובת סלט כרוב.