טארט קרם פטל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שמנת מתוקה, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, טארט קרם פטל, ו טארט קרם פטל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
2
במעבד מזון, שקדים פולסים וסוכר מגורען עד הקרקע דק, להיזהר להפסיק לפני שהם הופכים לחמאת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חמאת אגוזים
( 23)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
3
מוסיפים קמח ומלח ודופק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס. עם מנוע פועל, להוסיף ביצה, חלמון ביצה, תמצית שקדים מערבולת עד הבצק מגיע יחד.
במחבת קטנה, להביא 1 ב. של מים לרתיחה. שים שוקולד בקערת מתכת קטנה. הגדר קערה ישירות במים רותחים, לכבות את החום, ומערבבים עד נמס. מערבבים ב 2 כפות. שמנת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץ
9
מורחים שוקולד על קרום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.