תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד כפול עם Dulce de Leche. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 360 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-ציצי איכותי, חלב מרוכז, חלב דולסה דה-לצ'ה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, פעמיים שוקולד Dulce De Leche Cupcakes, ו שוקולד מריר מלוח וטארט דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 9 אינץ מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
1
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לשים את החמאה, ממתקים וסוכר חום במעבד מזון ולעבד עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את החומרים היבשים ואת הדופק לשלב.
4
מוסיפים את החלמונים וממשיכים את הדופק כדי להפוך את הבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
בצק
5
הסר את הלהב, ולהפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, טופס לדיסק, לעטוף בחוזקה. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
שים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים את הקרם וחלב מרוכז ממותק בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. (לחלופין, מחממים את השמנת והחלב במיקרוגל.)
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מחבת רוטב
3
יוצקים את השמנת על השוקולד ומקציפים עד חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא את הביצים וניל עד חלקה. לכסות, ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מניחים את הבצק בין 2 חתיכות של נייר שעווה או קלף ולהתגלגל לעיגול בעובי של 1/4 אינץ'. להכניס למקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
6
מניחים מדף באמצע התנור ומחממים עד 400 מעלות F. מקלפים חתיכת קלף מהבצק, ואז הופכים בעדינות את הבצק למחבת טארט, ומקלפים את שאר הקלף. בזהירות הקש בצק למחבת טארט, כך שהוא יושב באופן שווה במחבת. לקצץ בצק עודף מן הקצוות, במידת הצורך. קו הקרום עם נייר שעווה או נייר קלף מרוסס קלות ולמלא עם משקולות עוגה או אפייה שעועית (ראה תמונה).
מרכיבים שתצטרך
שעועית
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
נייר שעווה
טופס טארט
תנור
מחבת
7
מניחים פגז טארט על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום מגדיר ונראה קצת משעמם( סימן זה מבושל), כ 5 דקות יותר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר מחבת טארט מהתנור ולהפיץ את dulce de leche באופן שווה על הקרום החם. ואז למעלה עם מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De Leche
שוקולד
קרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
תנור
10
אופים עד סטים מילוי סביב הקצוות אבל הוא עדיין מעט מתנדנד במרכז, על 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
לשרת. לפריחה סופית, מפזרים קלות עם מלח אפור רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.