קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

עוף מטוגן עם פטריות

עוף מטוגן עם פטריות
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, עלי דפנה, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף מטוגן עם פטריות, עוף מטוגן עם פטריות, ו עוף מטוגן עם פטריות ונשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
פולנטה לבישול מהיר עשויה לארוז כיוונים, או לחם בסגנון פריך-off ארוז כמו ג ' בטה או, לחם פריך טרי - פופ במקפיא אם אחסון יותר מ לילה אחד.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
ג ' בטהnameג ' בטהname
פולנטהפולנטה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפטריות המיובשות, ומלאים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה נמוכה ואז להפחית את החום נמוך reconstitute.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים שכבה דקה של שמן זית, כמה סיבובים של המחבת, במחבת גדולה עם מכסה הדוק או תנור הולנדי, על חום בינוני גבוה. לטף את חתיכות העוף יבש, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. כדי למנוע צפיפות המחבת, חום 1/2 העוף בכל פעם, העור בצד למטה, במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוף חום 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את העוף השחום לצלחת ולהוסיף למחבת פטריות טריות פרוסות, להשחים את הפטריות במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, שום, טימין ועלי דפנה, מלח ופלפל ומערבבים 10 דקות יותר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
הדגה הסיר עם Marsala.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את חתיכות העוף בחזרה לסיר ומסדרים את הירקות והפטריות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר את porcinis מן הסיר הקטן, בערך לקצוץ, ולהוסיף עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
יוצקים את המניה פורצ ' יני על העוף, הזמנת הזוג האחרון של כפות, כמו זה שבו כל חצץ אולי התיישב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
כיסוי ו braise בבית רתיחה נמוכה במשך 30 דקות על אש נמוכה. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים מעל להבה בינונית, או בתנור f שחומם מראש 325 מעלות, ומחממים דרך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים עם פולנטה לבישול מהיר או לחם פריך, ומקשטים עם צמרות סלרי קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פולנטהפולנטה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך