טג'ין טלה מרוקאי עם צימוקים, שקדים ודבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו מלח, דבש, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו טג'ין טלה מרוקאי.
הוראות
1
להקציף יחד ראס-אל-האנוט, מלח, פלפל, זנגביל, זעפרן, ו 1 כוס מים בסיר כבד 5 ליטר. מערבבים ב כבש, הנותרים 2 כוסות מים, בצל, שום, מקלות קינמון, חמאה ומבשלים, מכוסה, עד כבש הוא רק רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
Ras El Hanout
זעפרן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים בצימוקים, שקדים, דבש וקינמון טחון ומבשלים, מכוסים, עד שהבשר רך מאוד, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מים כדי לאפשר
3
לחשוף סיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התבשיל מעובה מעט, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
* טאג ' ין יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* זמין בחנויות מזון מיוחדות וב-Kalustyan ' s (800-352-3451).