טונה "מטגן לונדון" עם קרם ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלייה בלונדון, צלייה בלונדון, ו צלייה בלונדון.
הוראות
1
מערבבים 5 מרכיבים ראשונים; לשפשף על טונה. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
קומביין ווסאבי ומים.
מרכיבים שתצטרך
ווסאבי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים במיונז, שמנת חמוצה, מיץ ורוטב סויה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.