טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה
גשו לסופר וקנו סטייקים של טונה, חומץ בלסמי, בגט אלכסוני עבה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, טונה צרובה בויניגרט ממרח זיתים וארוגולה, ו טונה צרובה במרינדה עם ויניגרט זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טפנד, בצל, בזיליקום, 5 כפות שמן, חומץ, קליפת לימון במדיומבול; מתבלים במלח ופלפל.
מברשת בגט פרוסות טונה עלשני הצדדים עם שמן.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף פרוסות באגט; טוסט עד זהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מוסיפים טונה לאותו מחבת; מבשלים עד doneness הרצוי, 1 עד 2 זעירות עבור בינוני נדיר.
מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות.
Cuttuna לפרוסות; לסדר על ארוגולה.ממרח זיתים על טונה.
Place2 baguette פרוסות לצד כל ומגישים.