טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, רמפות קטנות, אנשובי מלא במלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד, סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד, ו ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד (מתכונים דומים).
הוראות
1
ערימת הרמפות על קרש החיתוך שלך כך הנורה מסתיימת בשורה. התחל על ידי חיתוך דק את הנורות, עובד בדרך שלך לכיוון העלים הירוקים. לאחר שחתכת את הגבעולים הסגולים והגעת לירוקים, להפוך את הפרוסות שלך אפילו דק יותר. לאסוף את הנורות פרוסות וגבעולים לערימה קטנה. תניח את הירוקים בצד לעת עתה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
רמפות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
שים 1 כף של החמאה במחבת sauté ולהגדיר אותו מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהוא נמס וקצף, להוסיף את נורות הרמפה פרוסות וגבעולים (יחד עם קמצוץ חמש אצבעות של ירקות) וקמצוץ מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרמפות יש רמז של חום, 2 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ירוק
רמפות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
גרדו את הרמפות לקערה והוסיפו את 10 כפות החמאה הנותרות, האנשובי, גרידת לימון, מיץ לימון, גרגר שמן זית, כמה צ ' ילי מתפורר, ואם תרצו, כמה פיתולים של פלפל שחור. מחית, לזרוק, ומערבבים את התערובת עם מזלג או כף עץ רק עד הכל מעורבב יפה. תן את הירוקים רמפה שמורות קוצץ קצר, ואז מערבבים אותם. תטעם. אתה צריך לטעום את טעם הבצל העדין של הרמפות, קצת טוב של אומאמי-מליחות מן האנשובי, ואת הבהירות, לא איטיות, מן הלימון. בשבילי, לחמאה הזאת יש טעם של אביב. ייתכן שתרצה להוסיף עוד 1/4 כפית מלח או עוד לחיצה קצרה של לימון. (ניתן לקרר את החמאה ליום או יומיים בקערה, או לגלגל אותה לבול עץ, אם אתם מרגישים מפוארים.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
1 כוס שום קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ירוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
רמפות
10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
למרוח את הטוסט עם חמאת הרמפה (יהיה לך חמאה נוספת; להזמין אותו ליום אחר).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
יוצקים גלוג או שניים של שמן למחבת nonstick רק גדול מספיק כדי להחזיק את הביצים בנוחות (אתה יכול גם לטגן אותם 2 קבוצות) ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן בקושי מעשן, לפצח את הביצים לתוך המחבת. (זה עוזר להכניס את קצה הסכין לתוך הקליפה, אם כי לא עד כה כי אתה שובר את החלמון.) אתה צריך לשמוע יריקה ולוהטת כאשר אתה מוסיף אותם. מבשלים אותם עד שהלבנים נקבעים וחום זהוב בקצוות אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך דקה. למעלה כל טוסט עם ביצת שליו ולהוסיף קצת קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שליו
למריחה על טוסט אם רוצים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה