טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה
אם יש לכם מיץ לימון, קליפת תפוז, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם הל ומרמלדה, תבשיל טוסט צרפתי מרמלדה, ו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה.
הוראות
חמאה 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מורחים ריבה באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
חותכים פרוסות באלכסון לשניים, ויוצרים משולשים. סדר משולשים לרוחב בצלחת, בצד ריבה למעלה חופפים מעט.
להקציף חלב הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה.
תנו ללחם לעמוד 1 שעה, לצלות מדי פעם, או לכסות ולאוורר בין לילה.
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
בואו לעמוד לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
אופים טוסט צרפתי, חשוף, עד נפוח וזהוב חום, כ 50 דקות.
מפזרים אבקת סוכר; לשרת עם סירופ הדר.