טוסט צרפתי תפוח קרמל בישול איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט תפוח קרמל מבושל איטי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 574 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טוסט צרפתי תפוח חמוציות לבישול איטי, תבשיל טוסט צרפתי מבושל איטי, ו בננה בננה איטית, פרנץ ' טוסט..
הוראות
מחממים תנור ל 300 ° F. על גיליון עוגיות גדול, להפיץ קוביות לחם.
אופים 20 עד 30 דקות או עד יבש.
צידי קו של 4-5 ליטר סיר איטי עם נייר כי כבר מקופל לתוך שלישים; תרסיס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים מרכיבים פרנץ ' טוסט. מקפלים קוביות לחם כדי מעיל.
תן לעמוד 15 דקות, מתקפל מדי פעם.
במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים תפוחים; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד הנותרים 6 כפות חמאה ושאר תפוחים-פקאן מילוי מרכיבים עד מתפורר.
כפית חצי תערובת לחם (כ 4 כוסות) לתוך סיר איטי. למעלה עם חצי מהתפוחים.
מפזרים חצי מתערובת הסוכר החום. חזור על שכבות.
כיסוי; לבשל 2 1/2 עד 3 שעות על הגדרת חום נמוכה או עד הטמפרטורה מגיעה 71° ומרכז מוגדר.
הסר רדיד לפני ההגשה על ידי התרופפות קצוות עם סכין שולחן.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם סירופ.