טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו
טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם אננס במיץ עצמו, חומץ סיידר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזיר מבושל לאט עם רוטב אננס, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו ברביקיו חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מהמקפיא ולאפשר להפשיר במקרר או להשתמש בשיטת הפשרה מהירה (מיקרוגל או אמבט מים חמים). כאשר טופו מופשר לחלוטין, לחתוך כל בלוק לחצאים אופקית לחתוך כל חצי שוב אנכית. קח כל פיסת טופו בין הידיים שלך ולחץ בעדינות על כיור כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
מטגנים את הבצל במחבת שאינה מקל (או על ההגדרה בראונינג, אם הסיר החרס שלך יש אחד) עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. לגרד את הבצל / שום לתוך בלנדר ולהוסיף את כל המרכיבים הנותרים למעט טופו ומלח. להתמזג במהירות גבוהה עד הרוטב הוא עקביות אחידה.
מניחים את הטופו לתוך סיר איטי (מרוסס עם תרסיס שאינו מקל או שמן קנולה, במידת הצורך) ושופכים את הרוטב על זה. מערבבים בעדינות רבה כדי לוודא שכל הצדדים של טופו מכוסים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד שהרוטב נספג ומעובה. (הערה: כמה crockpots לרוץ חם יותר מאחרים כל כך לבדוק פעם או פעמיים כדי לוודא טופו לא דבק או מתפרק.) בדוק תבלינים ולהוסיף מלח ומיץ לימון נוסף לפי הצורך.
מערבבים טופו ורוטב בצלחת תבשיל משומן. מכסים ואופים ב 350 במשך חצי שעה.
הסר כיסוי ואופים במשך 15-30 דקות, עד שהרוטב התעבה.