קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו

טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו
טופו מבושל איטי ברוטב אננס ברביקיו עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם אננס במיץ עצמו, חומץ סיידר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזיר מבושל לאט עם רוטב אננס, בשר ברביקיו מבושל איטי, ו ברביקיו חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מהמקפיא ולאפשר להפשיר במקרר או להשתמש בשיטת הפשרה מהירה (מיקרוגל או אמבט מים חמים). כאשר טופו מופשר לחלוטין, לחתוך כל בלוק לחצאים אופקית לחתוך כל חצי שוב אנכית. קח כל פיסת טופו בין הידיים שלך ולחץ בעדינות על כיור כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
3
מטגנים את הבצל במחבת שאינה מקל (או על ההגדרה בראונינג, אם הסיר החרס שלך יש אחד) עד שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. לגרד את הבצל / שום לתוך בלנדר ולהוסיף את כל המרכיבים הנותרים למעט טופו ומלח. להתמזג במהירות גבוהה עד הרוטב הוא עקביות אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים את הטופו לתוך סיר איטי (מרוסס עם תרסיס שאינו מקל או שמן קנולה, במידת הצורך) ושופכים את הרוטב על זה. מערבבים בעדינות רבה כדי לוודא שכל הצדדים של טופו מכוסים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד שהרוטב נספג ומעובה. (הערה: כמה crockpots לרוץ חם יותר מאחרים כל כך לבדוק פעם או פעמיים כדי לוודא טופו לא דבק או מתפרק.) בדוק תבלינים ולהוסיף מלח ומיץ לימון נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
1
מערבבים טופו ורוטב בצלחת תבשיל משומן. מכסים ואופים ב 350 במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר כיסוי ואופים במשך 15-30 דקות, עד שהרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®