טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג אורז וגבינה קולומביאנית)
מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 147 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך queso blanco, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית), Torta de Quesito con Bocadillo (גבינה טריה קולומביאנית ועוגת הדבק גויאבה), ו Torta de Choclo (עוגת תירס בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה קלה תבנית אפייה גדולה.
מסננים את הצימוקים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב עד לשלב טוב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך כ 25 עד 30 דקות.
להעביר את המחבת מתלה תיל ולתת מגניב במשך כ 15 דקות, ואז לשחרר את הצדדים מחבת להחליק את העוגה על צלחת הגשה.