קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורטיה ספרדית עם תירס, עגבניות ותפוחי אדמה

טורטיה ספרדית עם תירס, עגבניות ותפוחי אדמה
המתכון ספרדית טורטייה עם תירס, עגבניות, ותפוח אדמה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך גרעינים תירס, מלח, תפוחי אדמה fingerling, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה תפוחי אדמה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים ו 1/4 כוס פרמזן בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום 1 כף שמן על אש נמוכה במחבת כבדה, ovenproof 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה או עד הזהב; מעבירים לקערה גדולה עם כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים 3 כפות שמן למחבת, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים תפוחי אדמה, ערבוב מדי פעם, 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לקערה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף תירס; לבשל 1 דקה או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מעבירים לקערה עם שום ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף 1 כף שמן למחבת. מערבבים עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד שהם מתחילים חום והעורות לפצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסיפו תערובת תפו " א שמורה למחבת, והתפשטו באופן שווה על התחתית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
יוצקים תערובת ביצים על ירקות. לבשל על 4 דקות, הרמת ביצים בקצוות. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים על 5 דקות יותר. (המרכז עדיין יהיה לח.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
הסר את המכסה, ו לצלות 4 דקות או עד ביצים נקבעות; מפזרים העליון עם גבינה נותרת, ו broil 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב. שחרר קצוות עם מרית לפני חיתוך לחתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט