קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

טורטייר דו שאק

טורטייר דו שאק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל tortière du Shack. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך, חזיר טחון, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה, The Fake Shack (or the Shack Burger at Home), ו כריכי בקתת דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח דופק, חמאה, ומלח במזון עליהמעבד עד חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הוסף 1/4 כוס מים ומערבבים רק עד שאגי clumpsform, הוספת מים נוספים על ידי כפית ifdry. מחלקים את הבצק לשניים; לשטח כל חלקיםלדיסק. לעטוף דיסקים בניילון עטיפהכל לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: Doughcan להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
קומבינברוט, 1/2 בצל קצוץ, 1 garlicclove קצוץ, פלפל שלם, טימין, ו bayleaves בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים כתף חזיר;מתבלים במלח ופלפל. תביא לאסימר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כתף חזירכתף חזיר
4
מכסה סיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
העברה לתנור; כתף צמה untilpork הוא רך וגזרים בקלות, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
הסר מהתנור; תן להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
להעביר כתף חזיר אל משטח עבודה.לגרוס בשר עם האצבעות שלך ולהעביר לקערה בינונית. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת רשת afine; להוסיף 1/2 מיצי כוס חזיר;להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
ממיסים חמאה במחבת גדולה על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים 1 בצל קצוץ הנותרים 3 שיני שום קצוצים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים פטריות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט כל liquidis התאדה, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
מוסיפים יין, מערבבים, משפשפים חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה;לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא כמעטרובע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים חזיר טחון, קינמון וציפורן.לבשל, ערבוב לשבור לחתיכות קטנות, עד חזיר מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
13
להוסיף תפוח אדמה. לבשל עד תפוחי אדמה הוא רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
14
הסר מהחום. מערבבים חזיר מצורף עם מיצים. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל; בואו להתקרר מעט. Chilluntil קר, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
15
מרדדים דיסק בצק 1 על flouredsurface קלות לתוך 12 " עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
העברה לצלחת עוגה, עוזב אוברנג. מלא עם meatmixture מקורר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
רול דיסק בצק הנותרים intoa 10 " עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
מניחים בצק על מילוי בשר.קיפול overhang מעל קרום העליון crimpedges.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
מברשת קרום עם חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
20
חותכים 3e2 " חריצים בקרום העליון. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
21
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
22
אופים tortière במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 177°; אופים untilcrust הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 40-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
23
בואו מגניב במשך 20 דקותלפני ההגשה.