קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז שוקולד

טורט אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט אגוזי לוז שוקולד. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור לאמצע התנור, ומחממים עד 400 ° F. משמנים מחבת עוגת גבינה עגולה 8 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד. (מחבת springform 8 אינץ ' יעבוד בסדר גמור גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים את השוקולד על דוד כפול. התחל על ידי הגדרת סיר קטן של מים לרתיחה על התנור. לאחר שהמים רותחים, להפחית את החום לנמוך ולהגדיר קערה חסינת חום לתוך הסיר, כך שהוא מונח על גבי ואינו נופל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את השוקולד לקערה ומערבבים כל הזמן עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את השוקולד מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
מורחים את האגוזים באופן שווה על תבנית אפייה מעוטרת. כאשר התנור הוא בטמפרטורה להחליק את תבנית האפייה לתוך התנור. אגוזים צלויים עד שהם בצבע חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר אגוזים מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין. טמפרטורת התנור נמוכה יותר ל-350°F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
באמצעות מטלית יבשה, מחוספס, לשפשף את האגוזים יחד כדי להסיר את רוב העורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מעבירים את האגוזים לקערה של מעבד מזון ודופק עד שהם יוצרים אבקה דקה למחצה, על המרקם של חול גס, 10 עד 12 פולסים קצרים. אל תגזימו, או שתגמרו בבלגן שמנוני ומופרד. תניח בצד אגוזי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים ביצים ווניל, מכים עד מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
11
מוסיפים קמח, מלח וקינמון, מכים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
יוצקים את אגוזי לוז הקרקע וגרוף בשוקולד, מכות עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת משומנת ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא עם רק כמה פסים של שוקולד למראה מט, כ 30 דקות. באמצע עדיין עשוי להיראות קצת underdone, וזה בסדר כל עוד הקיסם אינו מכוסה במה שנראה כמו בלילת שוקולד רטובה. לאחר ביצוע, להסיר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
לאחר העוגה הוא מגניב, בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה על מגש הגשה והסר את מעגל הקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני לאבק בנדיבות עם סוכר מופעל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
מגישים מיד או לאטום פלסטיק לפני אחסון במקרר.