טורט תפוחי אדמה-בייקון
מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו טורט תפוחי אדמה-בייקון, טורט תפוחי אדמה-בייקון, ו נקניק בייקון וגבינה ארוחת בוקר טורט (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את החמאה, קמח ומלח עדין במעבד מזון עד התערובת נראית כמו חול רטוב.
הוסף 8 עד 10 כפות מי קרח, 1 כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד הבצק רק מתחיל להתקבץ יחד. מחלקים את הבצק בין 2 שקיות פלסטיק resealable ו pat לתוך דיסקים. מקררים לפחות 30 דקות.
מרדדים דיסק 1 של בצק לתוך סיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח. להתאים את הבצק לצלחת עוגה 9 אינץ ' ומקרר.
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
להביא את הקרם ואת ענפי הקורנית לרתיחה חשופה בסיר על אש נמוכה.
הסר מהחום; תן תלול 5 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך דק לרוחב.
הסר את צלחת העוגה מהמקרר.
מוסיפים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה על הבצק בתבנית מעגלית, חופפים; מתבלים במלח ופלפל כשר ומפזרים כרבע בייקון. המשך שכבות עד המחבת הוא כמעט מלא. למעלה באופן שווה עם gruyere. בעדינות לשפוך את הקרם על הטורט, ומאפשר לו לחלחל בין פרוסות תפוחי האדמה.
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק לסיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח.
להניח את הבצק על המילוי; לחץ על הקצוות של 2 קרום יחד crimp אותם סגור. הכה את חלמון הביצה עם התזה של מים ומברשת על הקרום העליון. עם סכין חדה, לחתוך כמה חריצים במרכז הקרום כדי לאפשר בריחה קיטור.
שים את הטורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא השחמה ותפוחי האדמה מבושלים דרך, 50 דקות עד 1 שעה. (מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הם חומים מהר מדי.)
תן לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים. למעלה עם עלי קורנית.