קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות54
ציון בריאות2
מגזין

טורקיה במעשן

טורקיה במעשן
טורקיה במעשן נטול גלוטן, ומספק כ 54 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, הודו, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מעושן תלת טיפ עם מעשן Stovetop, שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעשן מחממים ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
2
יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים, ולייבש את הטפיחה. לשפשף את השום המרוסק על החלק החיצוני של הציפור, ומפזרים מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום במחבת קלייה חד פעמית. ממלאים את חלל טורקיה עם חמאה, קולה, תפוח, בצל, אבקת שום, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קולהקולה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
עשן ב 225 ל 250 מעלות F (110 ל 120 מעלות C) במשך 10 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נמדדים בחלק העבה ביותר של הירך. למרוח את הציפור כל 1 עד 2 שעות עם המיצים מתחתית המחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק