קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות54
ציון בריאות2
מגזין

טורקיה במעשן

טורקיה במעשן
טורקיה במעשן נטול גלוטן, ומספק כ 54 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, הודו, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מעושן תלת טיפ עם מעשן Stovetop, שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעשן מחממים ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
2
יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים, ולייבש את הטפיחה. לשפשף את השום המרוסק על החלק החיצוני של הציפור, ומפזרים מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום במחבת קלייה חד פעמית. ממלאים את חלל טורקיה עם חמאה, קולה, תפוח, בצל, אבקת שום, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קולהקולה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
עשן ב 225 ל 250 מעלות F (110 ל 120 מעלות C) במשך 10 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נמדדים בחלק העבה ביותר של הירך. למרוח את הציפור כל 1 עד 2 שעות עם המיצים מתחתית המחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק