טורקיה דיז'ון-הרבד
טורקיה דיז'ון-הרד עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. אם יש לך עלי רוזמרין, גריי poupon המדינה חרדל dijon, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דיז'ון הודו נמס, ארוחת טורקיה דיז'ון, ו דיז'ון רוטב הודו.
הוראות
מערבבים חמאה, 1/4 חרדל כוס, רוזמרין ופלפל בקערה בינונית עד מעורבב; מערבבים במיץ תפוזים 1/4 כוס. שמור תערובת חרדל 1/4 כוס להכנת הרוטב; לקרר עד מוכן לשימוש.
יוצקים הנותרים מיץ תפוזים לתוך חלל טורקיה. שחרר את עור טורקיה מבשר; לשפשף 1/4 כוס של תערובת החרדל הנותרת מתחת לעור, ולאחר מכן לשפשף 1/4 כוס נוספת של תערובת החרדל הנותרת מעל מחוץ לטורקיה.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של אחד הירכיים, להיזהר לא לתת מדחום לגעת העצם.
אופים 1 שעה, צחצוח עם תערובת חרדל שנותר לאחר 30 דקות. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. המשך לאפות 2 עד 2-1 / 4 שעות או עד מדחום הבשר רושם 74°, ערבוב היין שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, לתוך טיפות במחבת לפי הצורך כדי למנוע מהם לשרוף.
להעביר את טורקיה חיתוך הלוח, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות את טורקיה עם רדיד.
בינתיים, יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה גדולה; לרפרף שומן.
הוסף מספיק מהיין שנותר לטפטופים כדי למדוד 2-1 / 2 כוסות; להפריש.
מוסיפים תערובת חרדל שמורה למחבת צלייה; מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מבשלים על חום בינוני 1 עד 2 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים טפטוף מחבת; מערבבים עד מעורבב. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לרתוח. מערבבים חרדל שנותר.