קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות4
מגזין

טורקיה דיז'ון-הרבד

טורקיה דיז'ון-הרבד
טורקיה דיז'ון-הרד עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. אם יש לך עלי רוזמרין, גריי poupon המדינה חרדל dijon, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דיז'ון הודו נמס, ארוחת טורקיה דיז'ון, ו דיז'ון רוטב הודו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מערבבים חמאה, 1/4 חרדל כוס, רוזמרין ופלפל בקערה בינונית עד מעורבב; מערבבים במיץ תפוזים 1/4 כוס. שמור תערובת חרדל 1/4 כוס להכנת הרוטב; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
יוצקים הנותרים מיץ תפוזים לתוך חלל טורקיה. שחרר את עור טורקיה מבשר; לשפשף 1/4 כוס של תערובת החרדל הנותרת מתחת לעור, ולאחר מכן לשפשף 1/4 כוס נוספת של תערובת החרדל הנותרת מעל מחוץ לטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של אחד הירכיים, להיזהר לא לתת מדחום לגעת העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הוסף 1 כוס יין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
אופים 1 שעה, צחצוח עם תערובת חרדל שנותר לאחר 30 דקות. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. המשך לאפות 2 עד 2-1 / 4 שעות או עד מדחום הבשר רושם 74°, ערבוב היין שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, לתוך טיפות במחבת לפי הצורך כדי למנוע מהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
להעביר את טורקיה חיתוך הלוח, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות את טורקיה עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
בואו לעמוד 20 דקות.
9
בינתיים, יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה גדולה; לרפרף שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
הוסף מספיק מהיין שנותר לטפטופים כדי למדוד 2-1 / 2 כוסות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים תערובת חרדל שמורה למחבת צלייה; מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מבשלים על חום בינוני 1 עד 2 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים טפטוף מחבת; מערבבים עד מעורבב. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לרתוח. מערבבים חרדל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
פרוסת הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות