טורקיה Tetrazzini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Tetrazzini. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, הודו חתוך, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini לשניים, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה או 3 ליטר צלחת אפייה עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז ספגטי לפי הוראות החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי. ב 4-ליטר תנור הולנדי או סיר, להמיס 3 כפות של החמאה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה 3 דקות או עד בצל מתחיל לרכך. מערבבים פלפל ופטריות. מבשלים ומערבבים 5 עד 8 דקות יותר או עד שהירקות רכים.
מערבבים שרי, רוטב אלפרדו ו 1/2 כוס הגבינה לתערובת פטריות. מבשלים ומערבבים על 2 דקות או רק עד חם מרכיבים מעורבבים. מערבבים בטורקיה וספגטי. כפית לתבנית אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד פירורי לחם, הנותרים 2 כפות חמאה הנותרים 2 כפות גבינה.
מפזרים פירורים ושקדים באופן שווה על תערובת פטריות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חם ציפוי הוא חום זהוב.