תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר כבש עם תרד (Keema Saag). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך שמן זית, כורכום, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו palak saag או ירקות תרד, איך לעשות palak saag, Keema כבש עם תפוחי אדמה ואפונה, ו Saag גוש (תבשיל כבש הודי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תבלינים יחד, ומניחים בצד.מעל חום בינוני גבוה, שמן חום במחבת גדולה, הוספת בצל, ג ' ינג 'ר, שום צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטגן עד רך.
3
הוסף תערובת תבלינים לתערובת בצל, המאפשר לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הוסף רסק עגבניות, שילוב טוב, ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים טלה טחון, מערבבים היטב עם תערובת ומאפשרים לבשל ביסודיות. בזהירות לנקז את כל השומן.להפחית את החום ולהוסיף מים ותרד. מבשלים במשך 30 דקות, להיזהר לא לתת תערובת כבש להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחון
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים יוגורט, כוסברה, מלח ומיץ לימון. אם יותר חום רצוי, להוסיף קמצוץ של פלפל קאיין. מבשלים עוד 10 דקות.לאחר רתיחה, keema צריך עקביות כמו להדביק. אם התערובת רטובה מדי, פשוט להתבשל חשופה עד מופחת.