קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טיאן דלעת פרובנס

טיאן דלעת פרובנס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Provencal דלעת טיאן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא דלעת, אגוז מוסקט, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טיאן (ירקות אפויים Provencal), ארוחת ערב הלילה: אטריות מטוגנות יומיומיות (טיאן טיאן צ'או מיאן), ו Le Tian.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מקלפים את הדלעת וחותכים את הבשר לחתיכות קטנות. שים את זה במחבת עם כ 6 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
שים את המכסה על קיטור במשך 15-20 דקות עד רך מאוד.
4
מחית עם masher או מזלג, עונה ולהוסיף את אגוז מוסקט. אם הוא מימי, לחזור לחום ולבשל במשך 1-2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
בעוד הדלעת מהבילה, מטגנים את הבצל בסיר בגודל בינוני בחמאה ובשמן במשך כ -10 דקות, עד מתרכך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה לשפוך את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להיווצר, ומבשלים על חום נמוך עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מערבבים את הרוטב הלבן עם הדלעת והביצה, ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים לתוך צלחת קרמיקה קטנה בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים את הגבינה והשקדים ואופים במשך 40 דקות, או עד מעט מוצק וזהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי