טימין-עוף צלוי עם גבינה כחולה, אגוזי לוז וקייל מוקרם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת בצל, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט שעועית ירוקה קלוי בתנור עם אגוזי לוז וגבינה כחולה, סלט כרוב בייבי עם תפוחי אדמה קלויים, בייקון, ויניגרט גבינה כחולה, ו כריך בטטה קלוי עם תפוחים, פסטו, כרוב, וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
צחצח את החלק החיצוני של העוף בשמן זית. מתבלים במלח, פלפל, קורנית וגרידת לימון.
מניחים עוף במחבת צלייה ומעבירים לתנור כדי לבשל, מתבלים מעת לעת.
בעוד עוף מבשל, להביא סיר גדול של מלוח לרתיחה.
מוסיפים כרוב ומבשלים עד בקושי רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 3 דקות.
מסננים כרוב, שוטפים מתחת למים קרים וחותכים לרצועות. ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ואת השום לבשל עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיף את כרוב, שמנת כבדה, אבקת בצל, פתיתי פלפל. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 4 דקות.
מוסיפים פרמזן ומבשלים עד שהקרם מצטמצם ומעובה, בערך 1 דקה יותר. לכסות ולשמור חם בזמן עוף מסיים בישול.
עוף נעשה בישול כאשר מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 79°, 1 עד 1 1/2 שעות בסך הכל.
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 15 דקות.
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים יין ומניות. מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות משוחות מתחתית. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים עד 1 כוס, על 10 דקות.
הסר מן החום להקציף הנותרים 2 כפות חמאה. לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
לגלף עוף, רסס עם רוטב, ומפזרים אגוזי לוז וגבינה כחולה.
מגישים מיד עם רוטב נוסף וקייל מוקרם.