טיפ טיפאני לפריך תפוח קל
טיפ טיפאני פריך תפוח קל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 492 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טיפ טיפאני לפריך תפוח קל, פריך תפוחים קל, ו פריך תפוחים קל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13x9x2 אינץ ' צלחת אפייה עם ריינולדס לעטוף נייר שאינו מקל עם הצד שאינו מקל (משעמם) פונה כלפי מעלה לכיוון האוכל ואת הצד המבריק מול הצלחת; להפריש.
מסדרים תפוחים באופן שווה בצלחת.
מפזרים קינמון וסוכר; להפריש.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אגוזי מלך ומלח בקערה בינונית.
נקטע בקיצור עד שיתמזג היטב.
מפזרים תערובת קמח על תפוחים.
אופים 40 עד 45 דקות, עד תפוחים רכים ציפוי הוא השחמה קלות.