קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות13
ציון בריאות15
מגזין

טנדרלוין בקר בגריל עם ציפוי עשבי תיבול-שום-פלפל

טנדרלוין בקר בגריל עם ציפוי עשבי תיבול-שום-פלפל
בשר בקר בגריל עם ציפוי פלפל עשבי תיבול-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב, טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול.

הוראות

1
הכן בשר בקר: לקצץ שומן עודף עם סכין חדה. מקפלים קצה דק מתחת כדי להעריך את העובי של שאר הצלי. לקשור עם חוט של הקצב, ואז לשמור על קשירת הצלי עם חוט כל 11/2 עד 2 אינץ ' (כדי לעזור לצלי לשמור על צורתו). לגזור עור כסף עם מספריים כדי למנוע צלי להשתחוות במהלך הבישול. לאחר מכן, מערבבים שמן, שום, רוזמרין, טימין, פלפל ומלח; לשפשף על צלי למעיל. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
או לבנות אש פחם במחצית הגריל או להפוך את כל מבערי גז על גבוה במשך 10 דקות. לסנן באח עם סמרטוט ספוג שמן באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים בשר בקר על מתלה חם ומכסה סגור; גריל עד צרוב היטב, על 5 דקות. הפעל בשר ומכסה סגור; גריל עד חרוך היטב בצד השני, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להעביר בשר לצד מגניב של גריל פחם, או לכבות מבער ישירות מתחת לבשר ולהפוך את הנותרים אחד או שניים מבערים (בהתאם לסגנון הגריל) בינוני. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בסעיף העבה ביותר רושם 130 מעלות עבור ורוד ורוד ורוד, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל tenderloin וגריל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
תן לבשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר