קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

טנדרלוין בקר צלוי עם רוטב מרלו שאלוט

טנדרלוין בקר צלוי עם רוטב מרלו שאלוט
גשו לסופר וקנו מרלו, מלח כשר, פלפל סדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, פילה בקר ברוטב שאלוט, ו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין פילה, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים מרווה, פלפל, שום, ומלח; לשפשף מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הוסף פילה למחבת; לבשל 6 דקות, בראונינג קל מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של tenderloin. כיסוי ידית של מחבת עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 140 (בינוני נדיר) או מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים tenderloin על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו לעמוד 15 דקות. (טמפרטורה של tenderloin יגדל 5 על עמידה.)
9
כדי להכין רוטב, מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 3/4 כוס (כ 4 דקות). מערבבים במרק; לבשל עד מופחת 1 1/4 כוסות (כ 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים חמאה, ערבוב עד מומס. מערבבים פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12
מגישים עם tenderloin.