יוגורט וסלט סלק בצורה הפרסית
יוגורט וסלט סלק בצורה הפרסית נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלק, נענע, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו יוגורט יווני וסלט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 אף.
בינתיים, לקלף ולפרוס סלק שלך, כ 1 / 8 אינץ ' של עובי (על עובי של 2 רבעים). [הערת העורך: שימוש במקצץ מנדולינה יעשה את זה קל!]
קו צליית מחבת עם לסכל, להוסיף סלק (זה בסדר אם הם חופפים), לשטוף עם שמן זית, ולתת להם לצלות במשך כ 30 עד 35 דקות. בדוק לאחר 25 הדקות הראשונות עבור doneness, ולתת להם מערבבים.
אפשר סלק להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
על 4 צלחות, spoonfuls קצף של יוגורט עבה בתבנית מעגלית ולסדר סלק מקורר על גבי.
טפטוף שמן זית על גבי ומגישים עם לחם פריך (או לאוואש, אם אתה יכול למצוא אותו) כמנה ראשונה.
פינו נואר מאורגון הוא אחד מהחביבים שלנו עם המתאבן הזה.